Vincent Sheppard

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert binnen- en buitenmeubels met uitzonderlijk zitcomfort sinds 1992. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in Lloyd Loom-meubels, een techniek waarbij Kraft-papier rond een metaaldraad wordt gedraaid en tot unieke meubelstukken wordt geweven. Vandaag worden Vincent Sheppard-meubels geëxporteerd naar meer dan 40 landen. Het hoofdkantoor van Vincent Sheppard bevindt zich in België, terwijl hun hoofdproductielocatie zich bevindt in Indonesië, een land dat bekend staat om zijn rijke traditie in weven.

Bezoek onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over onze uitgebreide tuincollectie en merken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Hier kunt u ook diverse exclusieve tuinmeubelsets en accessoires bekijken en uitproberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

Maak een afspraak

Door zichzelf en zijn designesthetiek voortdurend uit te dagen, kan Vincent Sheppard jonge, eigentijdse meubelcollecties presenteren die beantwoorden aan alle moderne behoeften. Ze combineren een duidelijke focus op kwaliteit en comfort met vakmanschap en een eeuwenoude techniek en vertalen deze ingrediënten in kwalitatieve, duurzame en aantrekkelijke ontwerpen. Met een grote verscheidenheid aan binnen- en buitenmeubelen van hoge kwaliteit is het merk een favoriet van veel interieurliefhebbers.

 

 

Creatieve meubelen voor binnen en buiten

Vincent Sheppard ontwerpt en produceert creatieve meubelen voor binnen en buiten in natuurlijke materialen. 

Mooie uitnodigende designs met een uitstekend zitcomfort zorgen ervoor dat de meubelen van Vincent Sheppard zowel in privé interieurs als in exclusieve hotels en restaurants over de hele wereld terug te vinden zijn.

Bekijk al onze merken

Duurzaamheid

Met rotan, Lloyd Loom weefsel en duurzame materialen als belangrijkste bestanddelen, combineert Vincent Sheppard ambachtelijke technieken met innovatie om eigentijdse meubelen te creëren. 

Sterke ontwerpen en karakteristieke materialen vertalen zich in jonge en hedendaagse creaties die elk interieur doen opleven. Hecht je waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en verfrissende en aantrekkelijke ontwerpen? Dan is Vincent Sheppard een merk dat jouw hart sneller zal doen slaan!

Maak een afspraak