Vacature Styling adviseur Barbara's Garden

Vacature Styling adviseur Barbara’s Garden

Barbara’s Garden is op zoek naar een creatieve, ondernemende, hardwerkende en vooral enthousiaste styling adviseur. Styling is je tweede natuur; je hebt affiniteit met de nieuwste trends en design op het gebied van in- en exterieur en je houdt ervan om met mooie meubels en materialen bezig te zijn.  Je bent representatief, communicatief vaardig en zorgt voor advies op maat en verkoopt de mooiste tuinmeubelen. 

Functieomschrijving

Als styling adviseur ben jij het visitekaartje van Barbara’s Garden. Je benadert klanten vriendelijk in onze showroom en neemt graag uitgebreid de tijd om te luisteren waarnaar ze op zoek zijn. Door jouw gevoel voor styling neem je ze mee in de wereld van Barbara’s Garden en vind je  de perfecte meubels die aansluiten bij het wensen van de klant. Je zet de puntjes op de i van elke tuin, veranda en dakterras. 

Bij voorkeur kun je een ontwerp digitaal intekenen en ben je in staat om 3D sfeerbeelden te maken om de klant een impressie te geven van het resultaat. Je bent gestructureerd en zorgt ervoor dat de inkoop soepel verloopt. De vrijheid en verantwoordelijkheid die deze functie met zich meebrengen, passen uitstekend bij jou. Je mag namelijk alles zelf regelen: van inkoop bij de exclusiefste merken tot het realiseren van een mooi project bij klanten. 

Over Barbara’s Garden

Barbara’s Garden, gevestigd in Didam, is onderdeel van Hendriks Hoveniers en levert exclusieve tuinmeubelen, tuinverlichting, pottery en tuinaccessoires van diverse topmerken waaronder Tribú, Royal Botania en Weltevree. Topkwaliteit en creativiteit staan bij ons voorop, evenals sfeer en beleving. Je werkt bij Barbara’s Garden in een gedreven en dynamisch team, maar je weet je ook zelfstandig uitstekend te redden. 

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Bij voorkeur een diploma op het gebied van interieurarchitectuur en/of communicatie
  • Ervaring met 3D -tekenen 
  • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal
  • Bij voorkeur woonachtig in Oost-Gelderland (Achterhoek)
  • 20 uur per week beschikbaar en bereid om op zaterdag en feestdagen te werken (in de winter maak je minder uren)
  • Je bent representatief, energiek en communicatief vaardig 

Wat bieden wij jou?

We bieden je een creatieve en uitdagende baan waarbij je werkt in een hecht team, maar toch erg zelfstandig bent. Je bent bezig met unieke en uitdagende projecten met een hoog en exclusief afwerkingsniveau. We bieden je goede secundaire  arbeidsvoorwaarden volgens de CAO hoveniers, doorgroeimogelijkheden en ruimte voor ontwikkeling.

Word jij enthousiast van deze vacature? Mail dan je CV naar r.roordink@hendrikshoveniers.nl In geval van vragen kun je contact opnemen met Renate Roordink via 0316-268107

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.