Verlichting Barbaras Garden Didam

Tuinverlichting

Bent u op zoek naar sfeervolle tuinverlichting voor in uw tuin of op uw (dak)terras? Dan bent u bij Barbara’s Garden aan het juiste adres. Wij zorgen al meer dan 25 jaar voor ultieme buitenbeleving met een uitgebreid assortiment exclusieve tuinverlichting, tuinmeubelen en tuinaccessoires van toonaangevende merken. Bent u benieuwd naar onze collectie? U bent van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen en de mogelijkheden te bespreken.

Bezoek onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over onze uitgebreide tuincollectie en merken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Hier kunt u ook diverse exclusieve tuinmeubelsets en accessoires bekijken en uitproberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

Maak een afspraak

Verleng de dag buiten met sfeervolle tuinverlichting

Iedere vorm van tuinverlichting heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tuinverlichting, zoals staande lampen en wandlampen en tegenwoordig ook innovatieve draadloze en oplaadbare lampen op zonnecellen. Maar ook prachtige tuinfakkels waarmee u zorgt voor feestelijke verlichting. Of kiest u voor een van de eigentijdse lantaarns of kandelaars voor een meer klassiek kaarslicht. En ook voor een geïntegreerd lichtplan voor een subtieler lichtspel kunt u bij Barbara's Garden terecht.

Bekijk hieronder het assortiment met tuinverlichting van Barbara's Garden.

VERLICHTING

TUINVERLICHTING EN FAKKELS OM DE AVONDEN OP TE LICHTEN

Verleng de dag buiten met sfeervolle tuinverlichting. Iedere vorm van tuinverlichting heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder meer de innovatieve draadloze en oplaadbare lampen van Viteo. De tuinfakkels van Fermob zorgen voor feestelijke verlichting of kies juist voor de eigentijdse lantaarns van Tribù voor een klassiek kaarslicht

Liever een geïntegreerd lichtplan voor een subtieler lichtspel? Wij hebben ook een uitgebreid assortiment van Royal Botania Lighting.

LANTAARNS

Een lantaarn hoort bij een terras of balkon. Voor grote of kleine tuinen hebben wij kandelaren, lantaarns voor kaarsverlichting of eenvoudig mee naar buiten te nemen solar-verlichting. Alle mogelijkheden vindt u bij ons in het assortiment; maar wel zorgvuldig gekozen op vormgeving en gebruiksgemak.

Zo hebben wij de teakhouten lantaarns voor kaarsen van Tribù of de lantaarns van Jardinico op zonnecellen. Liever een lamp mee de tuin in? Denk dan aan een lamp van Fermob of de eenvoudig op te hangen solar-lampen van Marset. Liever een kandelaar? Kijk dan eens naar de serie kandelaars van Maandag Meubels.

Neem contact op