Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Hendriks Hoveniers: unieke tuinen!
Meer bijzondere tuinprojecten bekijken?
Bezoek website

Project Ressen

Exclusieve tuin met zwemvijver

Het design, de stijl en het materiaal van deze buitenmeubelen van Barbara’s Garden past perfect bij deze exclusieve tuin met zwemvijver. Het terras aan de voet van de zwemvijver is voorzien van de loungeset Natal Alu van Tribu. De unieke parasol van Tuuci op het terras zorgt voor een geborgen en beschut gevoel. Extra bijzondere elementen in de tuin zijn de prachtige zitkeien gemaakt van klei van Atelier Vierkant

De ligstoelen op het tweede terras aan de rand van de zwemvijver en de buitendouche zijn ook uit de serie Natal Alu van Tribu. Het elegante frame van deze ligstoelen herbergt een gebogen zitting die lijkt te zweven. De Natal Alu collectie combineert functionaliteit met onberispelijk klasse en een sterk charisma. De afgeronde armleuningen van de ligstoelen geven deze buitenmeubelen een charmante en natuurlijke look.

Als extra aankleding en sfeer voor de verschillende terrassen is er gekozen voor diverse bijzettafels, poefs en een buitenkleed van Tribú. Ook de stoelen van de eetset onder de veranda zijn van het merk Tribú, uit de Nodi lijn. De stoelen zijn gemaakt van een combinatie van pvc en natuurlijke hennep, die gekruist in verticale en horizontale lijnen uitstekende vorm en structuur biedt aan de zitting en rug. Het soepele touwwerk geeft zachtjes mee voor een extra zitcomfort.

Het verlichtingsplan met diverse lampen van Royal Botania, zoals de Dome Floor, is uitgewerkt tot in detail en valt duidelijk in de smaak bij de eigenaresse. “Als het begint te schemeren gaan de lampen aan en lijkt het wel een modern vakantieoord.”

Bekijk hieronder de foto's van dit project in Ressen waarvoor Barbara's Garden de tuinmeubelen heeft geleverd.