Project Velp

Een oude stadsvilla met houten veranda en originele details vraagt om meubels die bij het huis passen. Maar ook zeker bij de jonge, actieve designliefhebbers die er wonen.  Door het plaatsen van exclusieve meubels van Barbara’s Garden kan er optimaal genoten worden van het exclusieve zwembad met dito poolhouse.

Op de veranda is gekozen voor  de Zenhit lounge set van Royal Botania, die door zijn modulaire karakter makkelijk te verzetten is naar een daybed, chaise longue of losse stoelen. Heerlijk om in de avond te genieten bij de openhaard. De hangende Dome verwarming van Heatsail is op kleur gespoten. Net als de Dome Wall lampen tegen de muur van Royal Botania.

De eettafel set op het terras bij het zwembad is de Branch set van Tribù, De tafel heeft een op maat gemaakt Corian blad, waardoor de set het gehele jaar perfect buiten kan staan. 

Het Daybed naast het zwembad is van Tribù, met de super comfortabele kussens is dit Mood daybed een heerlijke plek om te luieren na het zwemmen.  De hoogwaardige tuinmeubels zijn in stijl gecombineerd met enkele bloempotten van Atelier Vierkant.

Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Barbaras Garden  tuinmeubelen Didam
Barbaras Garden tuinmeubelen Didam
Barbaras Garden  tuinmeubelen Didam
Barbaras Gardentuinmeubelen Didam