Barbaras Garden Didam tuinmeubelen

Project Arnhem

Voor een nieuwbouw project in Arnhem kwam het verzoek het terras in te richten.

De wens was een groen ‘tuingevoel’ en een groot gevoel van privacy, ondanks de open ligging van het terras. De eettafel set van Royal Botania was bestaand en is mee genomen in de nieuwe inrichting.

Door het vervangen van de koele tegelvloer, voor een donkere bamboe houten vloer is het eerste gevoel van warmte direct zicht- en voelbaar. De terrasdelen zijn doorgetrokken in de bloembakken, waardoor het terras optisch groter lijkt en een gevoel van geborgenheid creëert. De niet woekerende bamboe, is groenblijvend en beweegt mooi mee met de wind, waardoor de beplanting niet te statisch wordt. De bloembakken tegen de gevelzijde hebben een constructie ingebouwd om de Toscaanse Jasmijn langs de stalen geleiders te laten groeien. Door de geleiders niet helemaal door te trekken, blijft het licht naar binnen in tact en het zicht van binnenuit opener. De Krentenboom en Pinus in de grote potten van Atelier Vierkant breken de stroken bamboe en geven beschutting tegen de zon en inkijk.

Met de eenvoudig verrijdbare Caractère parasol van Jardinico kan op alle plekken van het terras schaduw gecreëerd worden en kan door de draai- en kantelfunctie van de parasol ook privacy gecreëerd worden. De Senja Sofa van Tribù is een heerlijke loungebank voor ieder moment. Door de hoge kwaliteit van de kussens, kunnen deze het hele seizoen buiten blijven en zijn binnen een mum van tijd droog.

De Drops bijzettafeltjes van Tribù zijn in hoogte verstelbaar en makkelijk op te pakken en te verplaatsen. De oplaadbare Monsieur Tricot lamp van Tribù geeft een mooi warm licht en een prachtige schaduw, door het patroon  van het hand-gehaakte net, om de bol van de lamp.

Kortom, een heerlijke groene plek om te genieten van het buitenleven. 

Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Barbaras Garden Hendriks Hoveniers tuinmeubelen Didam
Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Barbaras Gardentuinmeubelen Didam
Barbaras Garden  tuinmeubelen Didam
Barbaras Garden  tuinmeubelen Didam
Barbaras Garden s tuinmeubelen Didam
Barbaras Garden  tuinmeubelen Didam