Naamswijziging

Graag willen wij u informeren over de naamsverandering binnen ons bedrijf. Zoals u wellicht weet, is Barbara’s Garden sinds 2019 onderdeel van Hendriks Hoveniers. Deze overname is van grote meerwaarde geweest voor beide bedrijven en heeft zich de afgelopen jaren geuit in prachtig opgeleverde projecten.

Hendriks Outdoor Styling.

Beleef Ultieme Klasse.

Samen met Hendriks Hoveniers en zusterbedrijf Hendriks Omheining zullen wij onze uniforme uitstraling verder versterken met een vernieuwd logo: ‘Hendriks Beleef Ultieme Klasse’. Dit nieuwe logo draagt bij aan de uitstraling en trots van ons bedrijf. Wij gaan voor de Ultieme Buitenbeleving met Topkwaliteit  van hoge klasse!

 

 

Wat verandert er voor u? 

In principe verandert er voor u als klant of leverancier weinig. Barbara Schliessler blijft het vertrouwde gezicht van Hendriks Outdoor Styling en samen met haar team zal zij uw aanspreekpunt blijven. Onze website wordt wel geheel vernieuwd met tevens een exclusieve webshop! In onze showroom in Didam blijven wij u een compleet pakket aanbieden met onze prachtige collectie tuinmeubelen van exclusieve bekende merken.