Barbaras Garden Didam tuinmeubelen
Hendriks Hoveniers: unieke tuinen!
Meer bijzondere tuinprojecten bekijken?
Bezoek website

Project Velp

Een echte leeftuin voor het gehele gezin

De tuin van deze statige villa in Velp is een echte leeftuin voor het gehele gezin. Gezellig en lang kunnen natafelen was de wens van de klant. De prachtige exclusieve overkapping, met tuinhaard en buitenkeuken, is uitgerust met exclusieve tuinmeubelen van Barbara’s Garden en een echte eyecatcher in deze statige villatuin.

Onder de overkapping is gekozen voor de luxe Mood serie van Tribú. Het luchtige design van de Mood collectie en de warme combinatie van teak en handgeweven vlechtwerk, zorgt voor een heerlijke sfeer onder de overkapping en staan garant voor vele heerlijke avonden buiten genieten. De op maat gemaakte teakhouten eettafel en de eetkamerstoelen van Mood sluiten perfect op elkaar aan.

Het bosgedeelte achterin de tuin is ingericht met een vuurplaats en een trampoline voor de jeugdig bewoners. De schommelstoel van Fermob hangt perfect aan de grote oude boom en zorgt voor veel schommelplezier. En op het kleine terras bij de oude muur kan er rustig worden genoten van de avondzon in de stoelen uit de Luxembourg-serie van Fermob.

Bekijk hieronder de foto's van dit project in Velp waarvoor Barbara's Garden de tuinmeubelen heeft geleverd.