Piet Boon meubelen

Piet Boon

De Piet Boon outdoor-collectie vertegenwoordigt de passy van Piet Boon om het luxe binnenleven te verlengen naar buiten. De genereuze collectie tuinmeubilair biedt dezelfde comfortabele woonervaring als binnen en brengt tegelijkertijd ingetogen luxe naar elke buitenruimte. De Piet Boon outdoorcollectie is sterk, krachtig en wordt mooier met de tijd. 

Bezoek onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over onze uitgebreide tuincollectie en merken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Hier kunt u ook diverse exclusieve tuinmeubelsets en accessoires bekijken en uitproberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

Maak een afspraak

Relax en geniet van de royaal geproportioneerde en comfortabele zitmeubels voor buiten. De zitmeubels van Piet Boon, zoals de ligbedden, fauteuils en loveseats zijn een perfecte aanvulling op elke buitenruimte.

ANNE tafel voor buiten

Ontspannen elegantie

De ANNE buitentafel is doordacht voorgegeven met natuurlijke en robuuste materialen die de tand des tijds doorstaan. 

De Piet Boon outdoorcollectie is sterk, krachtig en wordt mooier met de tijd. In combinatie met de NIEK fauteuil maakt de ANNE outdoor tafel de maaltijd buitenshuis tot een bijzondere ervaring. Met het solide frame en de diepe, waterafstotende kussens geeft de zachte maar stevige NIEK sofa een relaxte elegantie aan het leven buitenshuis. In combinatie met de ANNE outdoor tafel maken de fauteuil, loveseat en bankje de maaltijd buitenshuis tot een bijzondere ervaring.

GIJS ligbed & zonnebed voor buiten

Ontspannen elegantie

Ontspannend en romantisch, de GIJS ligbed en zonnebed combineren comfort met modern design voor nog meer genieten van het leven buitenshuis. 

Het teak frame vindt een tegenwicht in de afwerking met zachte maar duurzame stof. Behaaglijk opgerold of uitgestrekt, de GIJS is het perfecte outdoor designmeubel om op te ontspannen.

DISC terrasverwarmer door Heatsail

Verlengen van de dagen

Met deze unieke terrasverwarmer wordt het comfort van outdoor living vergroot en zo het buitenseizoen verlengd. De wens om meer tijd buiten door te brengen, gedurende alle seizoenen, vraagt om producten die dit comfort kunnen bieden. Met dit object worden de dagen verlengd en biedt het ontwerp naast functionaliteit, schoonheid die harmonieus op gaat in zijn omgeving. 

De technische kern van Heatsail is de lamp met geïntegreerd verwarmingssysteem, een tijdloze verlichting mét verwarming voor uw tuin of terras. Met toevoeging op de kenmerkende outdoor collectie van Piet Boon laat ook dit ontwerp een tijdloze en creatieve samenwerking zien. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail wordt in dit product moeiteloos gecombineerd met het design van Studio Piet Boon. Door met proporties te spelen, te kijken naar specifieke esthetische verhouding en vorm, heeft het ontwerp zijn geheel eigen Piet Boon handschrift gekregen.