Merken

Barbara's Garden levert exclusieve tuinmeubelen, tuinverlichting en tuinaccessoires van diverse topmerken, zoals Tribu, Fermob, Viteo en Wünder. Bekijk de merken hieronder en laat u inspireren door de verschillende tuincollecties en stijlen.

Exclusieve tuinmeubelen van topmerken

Barbara’s Garden kiest altijd voor kwaliteitsmerken. Design, stijl, materiaal, afwerking, de details; alles moet kloppen en een extra dimensie geven aan de inrichting van uw tuin en het ultieme buitengevoel. Wij leveren exclusieve tuinmeubelen van onder andere topmerken als Tribù, Tuuci, Viteo, Royal Botania, Fermob, Cane Line, Atelier Vierkant en Vincent Sheppard. Maar ook merken als Skagerak, Eva Solo en Designers Guild hebben we in ons assortiment. Elk merk heeft een eigen stijl en unieke kenmerken. Samen met u kijken wij welke merken het beste passen bij uw wensen, uw stijl en uw manier van buitenleven.

Breng een bezoek aan onze showroom

In de showroom van Barbara’s Garden aan de Tatelaarsweg 20 in Didam vindt u diverse opstellingen met exclusief outdoor design van uiteenlopende merken. Hier kunt u alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van inrichting en styling van uw tuin en buitenruimte zien en ervaren. Van prachtige eet- en loungesets tot unieke tuinverlichting en buitenhaarden; alle elementen die zorgen voor de ultieme tuinbeleving vindt u hier. Barbara is in Didam beschikbaar om u te voorzien van meer informatie over de verschillende merken die wij voeren en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kan zij u vervolgens voorzien van een gedegen advies en een passend inrichtingsplan voor u uitwerken.

Maak een afspraak met Barbara’s Garden

Met Barbara’s Garden zorgt u voor de finishing touch qua inrichting van uw tuin of buitenruimte. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van inrichting en styling van bijvoorbeeld uw veranda, tuin- of dakterras. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Barbara's Garden of een bezoek op uw locatie.