Heatsail

In de Heatsail-collectie is de DOME is een tijdloze verlichting mét verwarming voor uw tuin of terras. Een 100% Belgisch product met een tijdloze vormgeving, state-of-the-art en zo goed als onderhoudsvrij. Ideaal om het buiten op de momenten dat u dat wilt wat warmer en lichter te maken en de avonden buiten heerlijk te verlengen.

Bezoek onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over onze uitgebreide tuincollectie en merken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Hier kunt u ook diverse exclusieve tuinmeubelsets en accessoires bekijken en uitproberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

Maak een afspraak

DOME staanlamp

Met de Heatsail DOME staanlamp zorgt u voor verlichting en verwarming op uw terras. De DOME straalt luxe, elegantie en exclusiviteit uit en vormt als het ware de blikvanger van uw terras! De DOME staanlamp is verkrijgbaar in twee hoogtes:

  • 180 cm vrije doorloophoogte voor eettafel of lounge
  • 195 cm vrije doorloophoogte voor een partytafel of rokersruimte.

DOME Pendelend

Geef uw plafond net dat beetje extra met de DOME Pendelend met verwarmingselement. Met deze hanglamp uit de Heatsail-collectie heeft u een juweel van een lamp aan uw plafond. En door de warmte die de verwarming in de lamp met zich meebrengt, zult u meteen ook langer van uw avonden kunnen genieten.

Bekijk al onze merken

BEEM Terrasverlichting

Geef uw terras extra sfeer en uitstraling met de BEEM terrasverlichting. 

Met de BEEM Terrasverlichting met verwarming zorgt u zowel voor verlichting als verwarming voor uw terras in een tijdloze stijl. Hiermee tovert u uw terras om in een aangename plaats waar het heerlijk vertoeven is tot in de late uurtjes.

Maak een afspraak