Focus

Focus

De mooie design haarden van Focus zijn te vinden in exclusieve woningen, hotels en de meest prestigieuze designmusea ter wereld. Veel haarden zijn internationaal bekroond met prijzen voor zowel design als technologie. Het outdoor assortiment van Focus, dat bestaat uit zeven modellen - Gyrofocus, Bathyscafocus, Domofocus, Emifocus, Ergofocus, Miofocus en Paxfocus - is beschikbaar in twee versies: roest of zwarte afwerking met speciale anti-corrosie buitenbehandeling.

Bezoek onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over onze uitgebreide tuincollectie en merken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Hier kunt u ook diverse exclusieve tuinmeubelsets en accessoires bekijken en uitproberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

Maak een afspraak

Ontdek de wereld van de Focus-haarden. Vanuit een simpele schets krijgen de Focus-haarden vorm: ware genialiteit, getekend door Dominique Imbert.  Al 50 jaar smeedt Focus een perfecte balans tussen creativiteit en veeleisende technische normen.

Designklassieker Gyrofocus

Deze schitterende designklassieker sleepte al verschillende prijzen in de wacht, waaronder de titel van “mooiste voorwerp ter wereld” in de Italiaanse wedstrijd Pulchra. Bovendien classificeerde Schöner Wohnen dit model bij de grootste designklassiekers van de twintigste eeuw en werd de Gyrofocus tentoongesteld in het Musée d’Art Contemporain van Bordeaux en in het Guggenheim in New York.

Focus omvat een gamma van meer dan zestig modellen die in de hele wereld verkrijgbaar zijn. De ontwerpen van Focus passen even goed in een huiskamer als in de meest prestigieuze designmusea (zoals in New York en Stockholm). De Focus-haarden werden vele malen bekroond met internationale onderscheidingen. Een groot deel van de Focus-modellen kan niet alleen met hout maar ook met gas gestookt worden. Focus koppelt schoonheid aan intelligentie, daarom zijn de meeste gesloten en inzethaarden voorzien van het Franse ‘Flamme Verte’-label. Focus garandeert voor de meeste modellen een rendement van meer dan 70 procent en een CO-emissie die lager is dan 0,3 procent.

Outdoorcollectie van Focus

De Outdoor Collectie van Focus verovert de terrassen en tuinen van Nederland. De collectie bestaat uit schitterend hanghaarden, een bijzondere design barbecue en een compacte en verplaatsbare vuurkorf je terras. 

De Bubble buitenhaard

De nieuwste aanwinst is de houtgestookte buitenhaard Bubble, die sfeer, elegantie en warmte toevoegt aan je terras; dat wordt genieten op zwoele zomeravonden in de tuin!

De Bubble heeft een compacte afmeting van 700 mm diameter en twee zwenkwielen aan de onderkant. Zo kan deze vuurkorf eenvoudig op elke vlakke ondergrond geplaatst worden. Een compacte en chique warmtebron met fonkelende vlammen, ontworpen om te genieten van de outdoor beleving. Door de uitneembare binnenbak heeft vuurkorf Bubble weinig onderhoud nodig, terwijl de anticorrosie coating de design afwerking beschermt tegen invloeden van het weer.