Fermob Sixties armstoel

Fermob Sixties armstoel

€ 465,00
Levertijd: 14 weken

Omschrijving

Hebt u altijd al een design armstoel met een gedurfde vormgeving willen bezitten? Frédéric Sofia, de man die zo bekwaam de Luxembourg-stoel herwerkte, heeft speciaal voor u een stuk bedacht! De Fermob Sixties armstoel ademt de sfeer van de jaren '60 en brengt een vleugje vrolijkheid en optimisme in elke ruimte.

Met zijn gulle, uitnodigende, afgeronde vormen is deze Fermob Sixties armstoel de verpersoonlijking van gezelligheid en comfort. Stelt u zich eens voor dat u urenlang een goed boek kunt lezen of gewoon de wereld om u heen kunt overdenken. Het geweven polymeermateriaal voelt zacht en zacht aan - en het is ook een echt stijlstatement, met zijn kenmerkende luchtige patronen.

De zitting is gemaakt van synthetische polyethyleen vezels voor buitengebruik en het frame van slijtvast aluminium. Het resultaat is een stoel die elke test kan doorstaan, zelfs in de meest extreme omstandigheden. Toch is deze armstoel ongegeneerd mobiel dankzij het gemakkelijk te vervoeren ontwerp. U zult het gewoon leuk vinden om hem mee naar binnen te nemen, waar hij meteen een design tintje aan uw ruimte zal geven.

Specificaties
Afmetingen
L70 x B61 x H71,5 cm
Materiaal
Aluminium
Kleur
Diverse kleuren
Persoonlijk advies op maat
Uitgebreide showroom nabij A12
Meer Fermob
Meer Tuinstoelen