Bryck

Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzakbank of loungebank misschien? Een loungekussen? Nee. Het is een BRYCK. Comfortabele designmeubelen voor binnen en buiten. Nederlands fabricaat met een gezonde portie allure, uniek in z'n soort. Enjoy the bright side of BRYCK en relax...

De verrassende solide BRYCK Couch loungebank heeft heerlijk zachte leuningen en is tegelijkertijd lekker stevig. Loungen op de BRYCK Couch is een feestje. De bank is lekker eigenwijs, eigentijds en stiekem toch al een klassieker.

Met z'n drieën luieren of met z'n vieren? Of toch lekker in je eentje hangen in een strak ogende loungebank? Een heerlijke loungebank indoor of buiten op je terras? Het kan allemaal! Geniet zoals jij dat wilt.

Bezoek onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over onze uitgebreide tuincollectie en merken. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Tatelaarweg 20 in Didam. Hier kunt u ook diverse exclusieve tuinmeubelsets en accessoires bekijken en uitproberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

Maak een afspraak

Op en top loungegevoel

Sleep je BRYCK Couch loungebank gerust mee naar buiten zodra het zonnetje schijnt! De bank doet het buiten net zo goed als binnen! Dankzij het lage gewicht is de BRYCK Couch eenvoudig te verplaatsen en neem je hem gemakkelijk mee naar buiten.

De Couch kun je met een gerust hart buiten laten staan. De loungebank is gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stoffen: kleurvast, waterafstotend, vuilafwerend, schimmelvrij, ademend, beschermend tegen UV en onderhoudsvriendelijk. De loungebank zit zo lekker, daar krijg je geen genoeg van!

Bekijk al onze merken

The quality sides of BRYCK

De hoogwaardige kwaliteitsstoffen zorgen voor een totale BRYCK beleving. Pas eenvoudig je in- en exterieur aan in de stijl die bij jou en je omgeving past. De loungebank is goed gevuld met recycling-vriendelijke, super isolerende EPS voor de perfecte zit.

Creëer een fantastische loungeset tuin met deze comfortabele designmeubelen van 100% Nederlands fabrikaat. Combineer de Couch loungebank met onze Chairs en Hockers! Kruip heerlijk weg onder één van onze Plaids zodra het buiten wat kouder wordt en geniet. Design en comfort in één! Enjoy the bright side of BRYCK.

Maak een afspraak