Atelier Vierkant

Persoonlijk advies op maat
Uitgebreide showroom nabij A12
  1. 1
  2. 2

Exclusieve bloempotten van Atelier Vierkant

Atelier Vierkant is een Belgisch familiebedrijf dat unieke, handgemaakte design bloempotten maakt voor binnen en buiten. De tuincollectie bevat prachtige bloemen- en plantenbakken van keramiek en fraaie objecten gemaakt van klei. De collectie van Atelier Vierkant is enorm uitgebreid en verkrijgbaar in uiteenlopende vormen en afmetingen en in verschillende natuurlijke aardetinten.

Atelier Vierkant bij Barbara's Garden

De potten en sculpturen van Atelier Vierkant worden regelmatig in prachtige interieurs geplaatst. Plaats bijvoorbeeld een grote solitaire plant of enkele siertakken in een grote bloempot en er zullen prachtige sculpturen tot leven komen.De potten en sculpturen van Atelier Vierkant worden regelmatig in prachtige interieurs geplaatst. Plaats bijvoorbeeld een grote solitaire plant of enkele siertakken in een grote bloempot en er zullen prachtige sculpturen tot leven komen.

Daarnaast kunnen potten uit eenzelfde serie prachtig doorlopen vanuit uw woning naar uw terras of buitenverblijf. Hierdoor neemt u de woonstijl van binnen mee naar buiten.

Eigentijds en tijdloos

De potten van Atelier Vierkant zijn uniek en geïnspireerd op traditionele vormen. Daardoor stralen de handgemaakte designpotten zowel binnenshuis als in de tuin een eigentijds en toch tijdloos karakter uit.