+31 (0)481 377 762 info@barbarasgarden.nl

Tuinmeubelen

Tuinmeubelen vormen het hart van uw buitenleven. Stijl, comfort, kwaliteit, ruimte, we kunnen alle kanten uit voor een afgewogen selectie meubelen die passen bij uw smaak en behoeften.

Soms wilt u alleen of met z’n tweeën genieten van de rust en de zon op een intieme plek achterin de tuin. Soms krijgt u bezoek van familie en vrienden en wilt u rondom het huis iedereen gastvrij ontvangen. Barbaras Garden houdt rekening met elke situatie, met elk wens.

Bij tuinmeubelen hoort natuurlijk ook de keuze van (duurzame) materialen en onderhoud. Bij Barbaras Garden hebben wij veel kennis van materialen en leggen we u graag de kenmerken en voor- en nadelen uit. We geven speciaal onderhoudsadvies en verkopen schoonmaakartikelen. Voor de details kunt u op onze site onderhoudsmanuals downloaden.

Eetsets

U geniet nog meer van uw tuin met eetsets die uitnodigen om er lekker voor te gaan zitten en nooit meer op te staan. Ontbijt, lunch, diner, koffie, thee, een tussendoortje of BBQ, elke eetset maakt er een feestje van. Duurzame materialen, comfortabele kussens, het hoeft u nergens aan te ontbreken.

 

 

Lounge set

Het ultieme relaxen. Heerlijk in uw eentje met een boek onderuit zakken of gezellig met vrienden een drankje drinken. Barbaras Garden laat u kennismaken met een collectie lounge sets waaruit u maar moeilijk zult kunnen kiezen. Kom naar de showroom en probeer ze uit.

 

 

Ligbedden

Ligbedden om in weg te dromen. Even bijkomen na een lange dag of lekker opwarmen in de zon na een verfrissende duik. Bij Barbara’s Garden kunnen wij u ligbedden leveren in alle afmetingen en diverse stijlen, altijd passend in uw tuin. De kussens zijn vochtbestendig, dus u kunt ze gerust een nacht buiten laten liggen.

 

 

Bijzettafels

Waar zouden we zijn zonder de bijzettafel? Vaak mist u net die extra ruimte om wat glazen neer te zetten, een stapeltje tijdschriften of uw iPad. Dan is de makkelijk te verplaatsen bijzettafel echt een uitkomst. En, u heeft er meteen een leuk designelement bij tussen uw andere tuinmeubelen.

 

 

Poefs

De poef een ouderwets ‘meubel’? Absoluut niet! Poefs zijn origineel, zitten prima en helpen je snel aan extra zitplaatsen. Of je gebruikt ze als een voetensteuntje. Door de bijzondere materialen en dessins zijn poefen een leuk designstuk op het terras.

 

 

Kussens

Kussens zijn de finishing touch voor uw tuinmeubilair. U kunt er eindeloos mee variëren en zo elke sfeer creëren die bij u past. Natuurlijk helpen ze u ook uw stoel, loungebank of ligbed nog comfortabeler in te richten. Hoe u uw tuin of terras ook wilt inrichten, met kussens van Barbaras Garden zit u goed.

 

 

Stofferen

Volledig uw eigen stijl creëren? Barbaras Garden helpt u met de selectie van de meest bijzondere stoffen en dessins. En natuurlijk kunt u daarmee alles op maat laten uitvoeren.

 

 

Kom langs in onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over de meubels van Tribù. Veel meubels hebben we in onze showroom staan. U bent van harte welkom om ze te bewonderen en uit te proberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie.