+31 (0)481 377 762 info@barbarasgarden.nl

Barbara Schliessler. Tuindesign.

De tuin van uw (buiten)leven.

Barbara inspireert en creëert in de stijl die past bij uw woning, uw omgeving en uw persoonlijke smaak.

Al sinds 1996 ben ik ondernemer in exclusieve tuininrichting voor particulieren en bedrijven, zoals de horeca. Mijn eerste tuinaccessoire was een rijdende parasolvoet. Die voet staat nog steeds symbool voor mijn eigentijdse en praktische visie op de inrichting van tuinen en terrassen.

Met uw wensen en mogelijkheden als uitgangspunt zoeken we samen naar praktische oplossingen voor een bijzonder buitenleven. Van de juiste buitenverlichting tot de bouw van een buitenbad. Van de perfecte stoffen voor tuinmeubilair tot complete eet- en lounge sets.

Ik adviseer u graag persoonlijk en neem daar ook de tijd voor. Mijn gevoel voor ruimte en trends en mijn brede kennis van merken en materialen (ik bezoek veel beurzen) kenmerken mijn aanpak en ambitie. Ik vertaal uw wensen en smaak naar een ontwerp dat klasse uitstraalt. Ik selecteer voor u stijlvolle, comfortabele meubelen en bijzondere accessoires die het gewenste accent geven. Ik verbind de binnen- en buitenwereld van uw woning op harmonieuze wijze met elkaar.

Als u op zoek bent naar de tuin van uw (buiten)leven, mag een bezoek aan Barbaras Garden niet ontbreken. Als u een afspraak maakt, zal ik u persoonlijk ontvangen en adviseren. Veel van onze klanten zijn terugkerende klanten. Onze aandacht voor u en uw tuin houdt niet op als wij het (tuin)hek achter ons dicht trekken.