+31 (0)481 377 762 info@barbarasgarden.nl

Tuinaccessoires

Een buiteninterieur begint echt te leven met de juiste tuinaccessoires. U creëert optimaal comfort en de juiste sfeer, bijvoorbeeld met bijzondere kussens en fraaie buitenverlichting. Barbara is altijd op zoek naar tuinaccessoires die eigenzinnig zijn, goed ontworpen en ons plezier geven. Wij verkopen kussens van Viteo, accessoires van Tribù, maatwerkkussens van Osborne & Little en Nobilis, de Grilldome BBQ, artificial kaarsen van Eichholtz, accessoires van Fermob, zoals fakkels en kussens, Green Habitat de Jive, Vista fakkels, Terracotta van Francesco del Re en Eva Solo.

 Parasols en zonnezeilen

Wij hebben alleen parasols van hoge kwaliteit. We kunnen u helpen met verschillende uitklapmechanismen en/of parasolvoeten. En met het aanbrengen van grondankers voor uw parasols, zodat u geen parasolvoet nodig heeft.

Voor zonnezeilen werken wij met Soliday. We kunnen zonnezeilen in elke kleur en op elk formaat voor u maken. Verder heeft u keuze uit handbediend en automatisch oprolbaar.

Barbara’s Garden is al meer dan 15 jaar dealer van Tuuci parasols. Ook verkopen wij de Caractére-serie van Jardinico en zonwering van Royal Botania.

 

Buitenhaarden

Bij een zwoele zomerdag of een koele voorjaarsavond hoort een buitenhaard. U verlengt de dag tot het allerlaatst met de aangename warmte die een buitenhaard uitstraalt. Barbara’s Garden heeft buitenhaarden voor grote en kleine tuinen en terrassen. U kunt buitenhaarden en buitenkachels overal plaatsen. Een kort rookkanaal zorgt voor een probleemloze afvoer van de rook.
Outdooroven van Weltevree
De hout gestookte Oudooroven van Weltevree is een alleskunner. Het is een kachel maar ook een afsltuibare oven om brood of een ovenschotel te maken. Je kunt met de speciale kooksteen pizza’s bakken of barbecueën met het grillrek. De Outdooroven is gemaakt van Corten ® staal – een speciaal soort staal met een geoxideerde laag die het metaal beschermt tegen doorroesten.

Fire Walk With Me. De vuurkorf van Nik Baeyens
Deze draagbare vuurkorf bestaat uit zes onderdelen die gemakkelijk mee te nemen zijn. Deze modulaire buitenhaard zet u binnen één minuut in elkaar, zonder gereedschap. Het ontwerp is gebaseerd op de vorm en bewegingen van een spin. Uit elkaar gehaald is de tweedimensionale vuurkorf een schoonheid voor aan de muur van de tuin of schuur.

Vuurkorven van Maandag Meubels
Kom ook eens kijken naar de warme vuurgloed van de vuurkorf Draken of de Hotdog houtkachel van Maandag Meubels. Wil je een simpel kampvuur maken met houtblokken dan is de vuurkorf Prairie de juiste oplossing.

Heatsail buitenverwarming

Dome van Heatsail is een outdoorverlichting mét verwarmingselement voor uw tuin of terras. Met een simpele druk op de knop zorgt de Dome voor een aangenaam licht en/of een heerlijke warmte dankzij de onzichtbare ver-infraroodstralen, vergelijkbaar met het tintelende gevoel van zonnestralen op uw huid.

U kunt de Dome aansturen via een centrale bediening of via een RF-afstandsbediening, dus geen gedoe meer zoals met een terrasverwarmer op gas. De Dome is beschikbaar in alle RAL-kleuren en te verkrijgen als staanlamp of pendelend armatuur.

De producten van Heatsail zijn geschikt voor particuliere terrasinrichting, maar ook voor projectverlichting. Een Belgisch product met een tijdloze vormgeving en zo goed als onderhoudsvrij.

 

Verlichting

Tuinverlichting en fakkels om de avonden op te lichten

Verleng de dag buiten met sfeervolle tuinverlichting. Iedere vorm van tuinverlichting heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden. In ons assortiment vindt u onder meer de innovatieve draadloze en oplaadbare lampen van Viteo. De tuinfakkels van Fermob zorgen voor feestelijke verlichting of kies juist voor de eigentijdse lantaarns van Tribù voor een klassiek kaarslicht.

Liever een geïntegreerd lichtplan voor een subtieler lichtspel? Wij hebben ook een uitgebreid assortiment van Royal Botania Lighting.

Lantaarns

Een lantaarn hoort bij een terras of balkon. Voor grote of kleine tuinen hebben wij kandelaren, lantaarns voor kaarsverlichting of eenvoudig mee naar buiten te nemen solar-verlichting. Alle mogelijkheden vindt u bij ons in het assortiment; maar wel zorgvuldig gekozen op vormgeving en gebruiksgemak.

Zo hebben wij de teakhouten lantaarns voor kaarsen van Tribù of de lantaarns van Jardinico op zonnecellen. Liever een lamp mee de tuin in? Denk dan aan een lamp van Fermob of de eenvoudig op te hangen solar-lampen van Marset. Liever een kandelaar? Kijk dan eens naar de serie kandelaars van Maandag Meubels.

Buitentapijten

De buitenruimte is een volwaardige plek die evenveel aandacht verdient als de leefruimte binnen. Buitenkleden zijn heerlijk zacht aan de blote voeten en maar maken het buiteninterieur helemaal compleet. Wij hebben buitentapijten van Tribù en Cane-line. De buitenkleden zijn bestand tegen zon en regen. Barbara’s Garden heeft buitenkleden voor grote terrassen en kleine balkons of patio’s. De buitenkleden zijn eenvoudig schoon te houden.

Rizz deurmatten

De praktische deurmatten van Rizz verwijderen vuil van buiten tijdens de inloop effectief, voor een schonere vloer. Rizz deurmatten zijn eenvoudig te reinigen en hebben weinig onderhoud nodig. Door hun tijdloze ontwerp passen de deurmatten van Rizz in elk interieur. Rizz deurmatten zijn zowel binnen als buiten zeer goed te gebruiken.

Rizz | The entrance collection
De deurmatten van Rizz zijn verkrijgbaar in een frame van zilver, antraciet of wit. We leveren ook de Rizz buitenmat specials met een frame van zilver/teak, antraciet/teak of wit/teak. De Rizz deurmatten zijn verkrijgbaar in de volgende maten: 90×60 cm, 120×70 cm en 175×70 cm.

Bloembakken

Barbara’s Garden is leverancier van verschillende merken bloembakken waaronder Ter Steege XXL serie, Atelier Vierkant en Francesco Del Ré.

Ons assortiment potten is zijn bijvoorbeeld boombakken of potterie ter afscheiding. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Buitenkunst

Een tuininrichting is van u zelf. Het is persoonlijk. Een stukje buitenkunst hoort daarbij. Daarom hebben wij kunstwerken van verschillende kunstenaars, voor uw tuin. Het maakt de tuininrichting helemaal compleet.

Wanneer men naar iets specifieks op zoek is, zoeken wij graag naar het
kunstwerk dat precies dat heeft, waar men naar op zoek is.

Kom langs in onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over de meubels van Tribù. Veel meubels hebben we in onze showroom staan. U bent van harte welkom om ze te bewonderen en uit te proberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie.