+31 (0)481 377 762 info@barbarasgarden.nl

Cane Line

Barbara’s Garden ziet het Scandinavische design van Cane-line als een goede toevoeging aan haar outdoorcollectie tuinmeubelen. Cane-line heeft voor ieder formaat tuin, dakterras of buitenplaatsje een loungebank of comfortabele buitenstoel.

De Cane-line collectie in de showroom

Wij verkopen de hele collectie van Cane-line. Wij hebben niet altijd de hele collectie in onze showroom, maar als u meer wilt weten, kunt u altijd contact opnemen.

Modulaire tuinmeubelen

Tuinen en buitenplaatsen zijn vaak een extra leefruimte aan onze woon- en werkruimtes geworden. We wonen, werken en ontspannen er. Dat vraagt om tuinmeubelen die deze functies kunnen combineren en eenvoudig van functie zijn te verwisselen. Barbara’s Garden heeft daarom een veelzijdige collectie modulaire tuinmeubelen in haar assortiment.

Cane-line accessoires

Cane-line heeft diverse mooi ontworpen buitenaccessoires in de collectie. De Cane-line Footstool biedt een niet alleen comfort, maar is ook te gebruiken als extra zitje. Samen met de buitenlantaarns, tuinkussens en het buitentapijt vormt dit een smaakvolle verrijking van uw tuin.

On the move side table

De favoriet van Barbara is de On the move side table. Een bijzettafel die door de handgreep in het midden van het tafelblad eenvoudig te verplaatsen is, ook wanneer er een glaasje op staat om te proosten op de laatste zonnestralen.

Samen met de Traveller folding chair creëert u heel snel een loungeplek voor een heerlijk buitenleven.

Kom langs in onze showroom

We adviseren u graag persoonlijk over de meubels van Cane Line. Veel van hun artikelen staan in onze showroom. U bent van harte welkom om ze te bewonderen en uit te proberen. Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie.