+31 (0)481 377 762 info@barbarasgarden.nl

Tuinplan

De tuin van uw (buiten)leven is een tuin waarin alles op zijn plaats valt. Ruimte, licht, meubilair, accessoires, alles is afgestemd op de meest voorkomende situaties waarin u de tuin gebruikt. Barbaras Garden heeft al vele honderden tuinen ingericht met de mooiste meubelen en meest bijzondere accessoires.

Een plan op maat

Het belangrijkste voor een plan op maat is dat we samen bepalen welk gevoel u bij de tuin wilt krijgen. Uiteraard kom ik hiervoor bij u langs om de situatie te beoordelen. Hoe ziet de tuin er nu uit, het gazon, de beplanting? Maar ik wil ook graag weten of kinderen er lekker in moeten kunnen spelen, of er honden zijn, buren om rekening mee te houden. Hiervoor neem ik echt de tijd.

Na mijn bezoek stel ik een plan op dat we gezamenlijk bespreken en dat ik na uw akkoord voor u kan uitvoeren. Ik werk regelmatig samen met ‘partners’, specialisten voor de tuin, zoals Hendriks Hoveniers en Ineke Brunekreeft Tuinontwerpbureau. En als er in de tuin een tuinhuis staat, overleg ik met de architect over bijvoorbeeld een buitenparket.